bol soslu ıslak kek Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

İlk olarak kek kısmını hazırlamaya kafalıyoruz. Bunun bâtınin ise 3 yumurta ve 1 kez bardağı şekeri köpürtene kadar çırpıyor ve üzerine bir çamçak benzin ve bir çay bardağı sıvı yağı ekleme ettikten sonrasında yeniden karıştırıyoruz.

Tatlılıklanızı dinlendirdikten sonra servis ederseniz sosunu elan hayırlı çekmiş olacak ve lezzetli olacaktır.

kek cok guzel oldu ama ben hic dikkat etmemisim ya telastan borcamı küçümencik kullanmışım kek pismedi cunku cok kabardı ast üst pistikten sonra yine madun kısmını pisirmek zorunda kaldım lakin ona ragmen sosu baya iyi başüstüne hepsini de cekti teşekkürler

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında değerlendirme karşılayıcı her okur, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Yararlanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve onaylama etmiş mahdutr.

6Yaş kek tarifi bitmedi. Şimdi sırada evetş kekin sosu var. Sos pişecek ve keki ıslatacak. İşte mahiyet şov o dem başlamış olacak.

Elverişli bir tencereye sos malzemelerini ekleyelim ve adamakıllı karıştırdıktan sonra ocakta bir taşım kaynatıp ocaktan alalım.

Çay saatlerinin mübrem lezzetlerinden biri olan ferah soslu ıslak kek tarifleri ile rağmenızdayız bugünkü makalemızda. Hepsi birbirinden lezzetli ve amelî olan ıslak kek tariflerinden dilediğinizi yapabilirsiniz.

Esasta herşey evde aba tariflerimden bir kitapta tarifine rastlayıp pişirmemle ve akabinde sonucun bu denli büyük oluşuyla alay malay instagram hesabımda paylaşmamla serladı.

Bir tahin sever olarak bu tarifi izlerken denemek icin sabirsizlandim bugün 4 yasindaki kizimla beraber kekinizi yaptik ve tadina doyamadık ❣teşekkürler Ardıl Türkmen ❤

arkadaslar ben amator kek halletmeye calisan gariban bir insanim :) akarsu browni keki gibi kek yapabilen bir arkadasimiz var ise bizi bilgilendirirse sevinirim esasen evlenecegim devir kizin guzelligine egitimine bakmayacam guzel yemek yapabiliosa alacam :)

Ardından kakao ve kabartma tozunu ve en son unumuzu da ekleyip karıştıralım. 30 cm’lik borcama dökelim.

Cevapla isimsiz 25.06.2016 Islak keki cok seviyorum mahallemdeki bir firindan aliyor idim ama icerisine koydugu margarin yagindan midem bozuldu köle kendim yapmaya karar verdim bu baslangicima missgibi nin tarifi cok yardimci başüstüne tesekkur ederim miss islak keki surekli hayata geçirmeye baslamistim beş bol soslu islak kek on abartigimi dusunup ara verdik uzun soluklu bir aradan sonrasında bugun yine yaptim miss kadar evet :-))

Esaslı fakat çok şekerli ve çok evetğlı bu derece evetğa ne lüzum var şeker ve evetğ cirimını sos enseı kek muhtevain 1 kez bardağı kullandım fakat şeker ok fakat yap fazla

Kekin pişip pişmediğini muayene eylemek derunin ortasına kürdan gün batısırıp ıslak olup olmadığına bakın.

Report this wiki page